Huisje in Ardennen met uitzicht

 

Prijzen per nacht (ongeacht het aantal personen).

Kortingen als aangeboden via de site van het park zijn onder gelijke voorwaarde ook voor huisjeinardennen van toepassing. Om vergissingen te vermijden raden we u aan om de site van Sunclassdurbuy te raadplegen voor de gangbare correcte prijzen. 

 

 

 

 

Verdere kosten

Alle kosten zoals huur, energieforfait ( winter €9,50/nacht, maart tot oktober € 5,50/nacht ongeacht het aantal personen), toeristen belasting (€1,10 per nacht per volwassene (>12 jr) ), park boekingskost (13€ per boeking),  eindschoonmaak (€ 29,50 door het park verplicht gesteld) rekent u rechtstreeks met ons af.

Indien je beslist dat je Laken- en/of handdoek pakketten, keukenpakket, kinderbed- en/of badje wil, zijn die  via de receptie te vragen en te betalen.

Vroegboekkorting op de huurprijs: U krijgt 10 % korting op elke boeking van meer dan 3 maanden vooruit. Vakantievoordeel: U krijgt 5% korting op elke 2e en de daarop volgende weken.

Eventuele tijdelijke prijsacties vanuit het park, die hierboven niet zijn vermeld,  zijn ook voor ons huisje van toepassing. Zie voor actiekortingen de site van het park.

Zodoende bekomt u geen verdere financiële verrassingen.

Midweek = maandag-vrijdag,            Weekend = vrijdag-maandag.

Week = midweek plus weekend.  Aankomst alleen vrijdag of maandag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de vaste gasten:

Beste mensen,

Wij, Rita en Marc hebben het huisje van Rob en Nienke overgenomen en hopen, werken er aan dat jullie dezelfde service kunnen ontvangen als voorheen. Stuur een mail naar huisje48inardennen@gmail.com en we kunnen verder afspreken.

Wij zullen naar aanleiding van uw mail een offerte opmaken. Maar omdat de receptie ook zelfstandig boekingen plaatst kunnen we u op het moment dat u dit leest de actuele beschikbaarheid niet tonen. Indien beschikbaar blokkeren wij direct de gevraagde periode voor 1 week bij het uitsturen van de offerte, zodat u rustig kunt beslissen voor definitieve reservatie en zeker bent van uw wensen. Controleer deze "reply" of offerte ontvangst, geen ontvangst van deze betekent ook geen blokkering van 1week.

De toekomst zal uitwijzen of we de ganse boeking terug enkel via deze site laten lopen.

 

Onze wens is voor onszelf hier een energetisch plaatsje van rust, contact met de natuur en schoonheid te creëren en te behouden en dit te delen met zij die dit ook zoeken.

 

Marc